Johtaja ja laulajat

Kuoronjohtajana syyskaudella 2022 aloitti musiikkipedagogi Minna Lamppu. Hän on toiminut kuoromme johtajana jo vuosina 2015-2019.

Minna (musiikkipedagogi YAMK) johtaa kuoroa taidolla ja tunteella rakkaudesta musiikkiin sekä yhdessä tekemiseen ja kokemiseen.

Musiikkikasvattajana ja laulunopettajana hän on kiinnostunut ihmisestä, äänestä ja oppimiseen johtavista poluista, joka näkyy hänen otteessaan kuoron johtajana. Kuoro saa laulaa sydämestään jokainen omalla äänellään yhdessä kehittyen.  Musiikin ja taiteen suhteen Minna on kaikkiruokainen ja kokeilunhaluinen.

Päätyönään hän toimii musiikkikasvatuksen ja taiteen soveltavan käytön lehtorina Metropolia Ammattikorkeakoulussa, työskennellen asiantuntijatehtävissä pedagogiikan ja hyvinvointia edistävän luovan toiminnan kehittämistyön parissa. Aiemmin Minna toimi tv-toimittajan työssä, esiintymiskouluttajana, ilmaisutaidon opettajana ja on tehnyt taiteellista työtä laulaen monissa oopperaproduktioissa.

Kulttuurihyvinvoinnin moniottelijana Minna johtaa myös muistisairaista sekä heidän omaisistaan koostuvaa Muistilangat-lauluryhmää.


Kuorossamme   on 20 laulajaa.