Toiminta

Harjoitukset

Kuoro harjoittelee maanantaisin klo 18.30 – 21.00 Harjula-opiston Harjula salissa Harjulankatu 7. Harjoitusten lisäksi kuorolla on 4 - 5 laululeiriä vuoden aikana. Ne järjestetään useinmiten Harjulan kansalaisopiston tiloissa ja ovat kestoltaan noin 6 tuntia/leiri.

Uudet laulajat

Kuoroon otetaan jatkuvasti uusia laulajia kaikkiin ääniin. Kuoronjohtaja järjestää koelaulun kaikille halukkaille. Kuoromme harjoituksia voi myös tulla seuraamaan ja keskustelemaan kuoromme jäsenten kanssa, mikäli harkitset osallistumista kuoron toimintaan. Nuottien tuntemus on kuorolaulajalle eduksi, mutta ei ehdoton välttämättömyys.

Jouluesiintyminen Karirannan kahvilassa 2018

Esiintymiset

Konsertit ja esiintymiset ovat oleellinen osa toimintaamme. Harjoituksissa on aina tavoitteena valmistautua eri teemoja sisältäviin esityksiin.Kuoron karjalaiset perustajat (ks historia) ovat innoittaneet myös tämän päivän ohjelmistoa ja jättäneet perinnöksi osallistua vuosittain Karjalan liiton järjestämille Karjalaisille kesäjuhlille. Lukuvuosi sisältää ainakin yhden konsertin kesäjuhlien lisäksi. Lahden kaupungin kulttuuritoimiston pyynnöstä kuoro osallistuu vuosittain kaupungin tarjoamiin lauluesityksiin mm. palvelutaloissa ennen joulua ja keväällä toukokuussa. Lahden seurakunnan kanssa kuorolla on pitkät perinteet kiirastorstain Jumalanpalveluksen toteutuksessa. Salpausselän kirjailijat ovat saaneet kuoron tukea Kalevalan päivän runo- ja musiikkipainotteiseen ohjelmaan.

Kuoro esiintyy Ristinkirkossa Kiirastorstaina 2017

Tilauksesta Lahden Laulajat ry toteuttaa tilaajan pyynnöstä eri tyyppisiä esiintymisiä yksityisistä tilaisuuksista yleisötilaisuuksiin erilaisissa kokoonpanoissa.

Karjalaisten kesäjuhlilla 2019


Kuoron jäsenyys ja maksut

Laulajat ovat jäseniä Lahden Laulajat ry:ssä, joka toimii sääntöjensä mukaisesti aatteellisena yhdistyksenä. Kuoron jäsenmaksu päätetään vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Kuoro toimii Harjulan kansalaisopiston opintopiirinä, jonka opiskelumaksu on osa kuoron jäsenmaksua.

Lahden Laulajat on henkilörekisterilain mukainen henkilörekisterinpitäjä. Lain edellyttämä henkilötietojen käsittelyn kuvaus löytyy rekisteriselosteesta.