Toiminta


Esiintymiset

Konsertit ja esiintymiset ovat oleellinen osa toimintaamme. Harjoituksissa on aina tavoitteena valmistautua eri teemoja sisältäviin esityksiin. Kuoron karjalaiset perustajat (kts historia) ovat innoittaneet myös tämän päivän ohjelmistoa ja jättäneet perinnöksi osallistua vuosittain Karjalan liiton järjestämille Karjalaisille kesäjuhlille. Lukuvuosi sisältää ainakin yhden konsertin kesäjuhlien lisäksi.

Harjoitukset

Kuoro harjoittelee maanantaisin klo 18.00 – 20.30 Harjula-opiston Harjula salissa Harjulankatu 7. Harjoitusten lisäksi kuorolla on 4 - 5 laululeiriä vuoden aikana.

Uudet laulajat

Kuoroon otetaan jatkuvasti uusia laulajia kaikkiin ääniin. Kuoronjohtaja järjestää koelaulun kaikille halukkaille. Kuoromme harjoituksia voi myös tulla seuraamaan ja keskustelemaan kuoromme jäsenten kanssa, mikäli harkitset osallistumista kuoron toimintaan. Nuottien tuntemus on kuorolaulajalle eduksi, mutta ei ehdoton välttämättömyys.

Kuoro esiintyy Ristinkirkossa Kiirastorstaina 2017

Tilauksesta toteutamme erityyppisiä esiintymisiä yksityisistä tilaisuuksista yleisötilaisuuksiin erilaisissa kokoonpanoissa.

Karjalaiset kesäjuhlat Hämeenlinnassa 2019.


Kuoron jäsenyys ja maksut

Laulajat ovat jäseniä Lahden Laulajat ry:ssä, joka toimii sääntöjensä mukaisesti aatteellisena yhdistyksenä. Kuoron jäsenmaksu päätetään vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Kuoro toimii Harjulan kansalaisopiston opintopiirinä, jonka opiskelumaksu on osa kuoron jäsenmaksua.